Ανεβάζει ρυθμούς η Εθνική ενόψει Ιταλίας

Αρχίζουν και ανεβάζουν ρυθμό οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που βρίσκονται στο Άπελντοορν της Ολλανδίας για τα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Euro με Ιταλία και Αρμενία. Κατά τη δεύτερη μέρα της παρουσίας τους την Πέμπτη (23/5) οι διεθνείς ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ωστόσο, το απόγευμα άρχισαν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας την πρώτη τους κανονική προπόνηση υπό την επίβλεψη του Άγγελου Αναστασιάδη και του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνεχίζονται κανονικά σήμερα Παρασκευή (24/5), με την ένταξη στην αποστολή και των Κολοβού και Μαυρία.

Οι 15 παίκτες που πήγαν στην Ολλανδία με την Εθνική είναι οι: Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Ντουρμισάι, Κώτσιρας, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας και Κουλούρης.

Εκτός από τους Μαυρία και Κολοβό που σήμερα θα ενσωματωθούν στην αποστολή, σταδιακά θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι Σταφυλίδης στις 25 του μήνα, Σάμαρης, Βλαχοδήμος και Ζέκα στις 27, ενώ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Δώνης στις 3 Ιουνίου.