Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την καταγγελία του βιασμού

Πάνω που είχε βρει για λίγο την ησυχία του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην σκληρή πραγματικότητα, εξαιτίας ενός φακέλου… Ενός φακέλου που ήρθε στο σπίτι του με οκτώ μήνες καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της Κάθριν Μαγιόργκα, της γυναίκας που φέρεται να βίασε, του έστειλαν στην κατοικία του στο Τορίνο, μεταφρασμένη την καταγγελία, όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία!

Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα απλά για να εντοπίσουν την κατοικία του στην Ιταλία, πράγμα αν μη τι άλλο… περίεργο. Η υπόθεση όμως έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς οι δικηγόροι της Αμερικανίδας, του εξηγούν κατά… γράμμα για το τι ακριβώς τον κατηγορεί η γυναίκα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από δέκα χρόνια πέρασε ένα βράδυ μαζί της, αλλά έκανε πράγματα χωρίς την συγκατάθεσή της. Η Μαγιόργκα αποφάσισε μετά από μερικά χρόνια να κάνει αγωγή κατά του Πορτογάλου άσου και η υπόθεση πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο CR7 παραδέχτηκε πως έκανε πράγματα τα οποία δεν είχε δώσει συγκατάθεση η Μαγιόργκα και απολογήθηκε, ενώ προσπάθησε να τελειώσει αυτή η υπόθεση όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Αυτό όμως δεν έγινε και οι δικηγόροι της κατάφεραν να εντοπίσουν την διεύθυνση της κατοικίας του.

Οι δύο πλευρές προσπαθούν να έρθουν σε συμβιβασμό, αλλά παραμένει άγνωστο τι (και αν) θα ζητήσει η Μαγιόργκα. Σίγουρα ο άσος της Γιουβέντους πάντως, θέλει να τελειώσει η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο «αναίμακτα»…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις