Νέο σούπερ αμάξι αξίας 1.000.000 ευρώ για Ρονάλντο

Μετά το μίνι ταξίδι του στο Μονακό μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και το γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ, όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον πιλότο της McLaren Mercedes Λιούις Χάμιλτον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη βάση του και φρόντισε να κάνει μπόλικο θόρυβο.

Το μόνο που χρειάστηκε μάλιστα για να προκαλέσει ντόρο ήταν ένα video λίγων δευτερολέπτων που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου μπαίνει στο σπίτι του στο Τορίνο οδηγώντας ένα αμάξι που έχει κατασκευαστεί προς τιμήν του θρυλικού Νίκι Λάουντα.

Πρόκειται για μία McLaren Senna, ένα σούπερ αμάξι 800 αλόγων (ζυγίζει 1.198 κιλά), το οποίο έχει ως μέγιστη ταχύτητα τα 335 χιλιόμετρα την ώρα και το οποίο χρειάζεται: 2”8 για να πάει από 0 στα 100 χλμ/ώρα, 6”8 για να πάει από 0 στα 200 χλμ/ώρα και 18”8 για να φτάσει από το 0 στα 300 χλμ/ώρα.

Η αξία του νέου αποκτήματος του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι στα 945.500 ευρώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Corriere dello Sport” που έκανε τη σχετική έρευνα, με τον Ρονάλντο να έχει ήδη αποσπάσει σχεδόν 7.500.000 likes ελάχιστες ώρες μετά το video που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις