Προς 12 Ιουνίου η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη η σύγκλιση γενικής συνέλευσης, με αποκλειστικό θέμα τη δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του συλλόγου για να οριστεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, η οποία εκτός απρόοπτου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου.
Θυμίζουμε, πως την περασμένη Τετάρτη η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε τις βαθμολογίες της Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα οι ομάδες που ανέβηκαν στη νέα Φούτμπολ Λιγκ να έχουν μπροστά τους χρονικό περιθώριο ενός μηνός, προκειμένου να «τρέξουν» τις διαδικασίες για να γίνουν ΠΑΕ.
Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε το τοπίο και ο Ολυμπιακός θα παίξει οριστικά στη Φούτμπολ Λιγκ (δεν εξέτασε καν η ΕΠΟ το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 από 12 σε 14), οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη οφείλουν να κάνουν τις προβλεπόμενες από το νόμο κινήσεις, προκειμένου να συσταθεί Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία. Σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία, το μετοχικό κεφάλαιο των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ θα είναι 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις