Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Γουόρντεν

Ο Έρικ Γουόρντεν είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Ολυμπιακός Βόλου για τη γραμμή κρούσης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Κώστα Αλαμάνη, τη φετινή επιθετική τριάδα των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Goalpost.gr, που το προηγούμενο διάστημα σας ενημέρωνε αναλυτικά για την εξέλιξη της υπόθεσης του Γουόρντεν, ο Γκανέζος επιθετικός θα υπογράψει σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή, 28/8) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου και έπειτα θα ανακοινωθεί από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Ο Έρικ Γουάντομ Γουόρντεν (όπως είναι το πλήρες όνομα του) έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στις προηγούμενες ομάδες που είχε αγωνιστεί και σίγουρα θα βοηθήσει με το σκοράρισμα, αλλά και με τη συνολική του παρουσία τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στη Super League.

Πάντως, ο Γουόρντεν μπορεί να υπολογίζεται ως κεντρικός επιθετικός, αλλά δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν ο αριστεροπόδαρος Γκανέζος έπαιζε και σε άλλες θέσεις, αφού μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις