Εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου

Εν αναμονή της ανακοίνωσης από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου της ημερομηνίας διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις, γύρω από τον σύλλογο και να δουν ποια θα είναι τα άτομα εκείνα που θα αναλάβουν να «τρέξουν» την ΠΑΕ που θα συσταθεί.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να συσταθεί άμεσα, τις προσεχείς μέρες (ίσως και αύριο Τρίτη), προκειμένου να ορίσει το πότε θα διεξαχθεί γενική συνέλευση, με ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης, τη μετατροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ΠΑΕ. Όπως έχουμε τονίσει, η πιθανή ημερομηνία είναι την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Μέχρι τότε θα έχουν γίνει οι κινήσεις και οι επαφές της διοίκησης του Ερασιτέχνη, με τους υποψήφιους να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ και να «τρέξουν» την ομάδα.
Όλες οι προτάσεις θα έρθουν στη γενική συνέλευση και τα μέλη του Ολυμπιακού θα αποφασίσουν σχετικά, ενώ επιτροπή αποτελούμενη τουλάχιστον από πέντε μέλη του συλλόγου, θα αναλάβουν να «τρέξουν» τις διαδικασίες για την σύσταση της ΠΑΕ, ανοίγοντας λογαριασμό στην τράπεζα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Για τις ομάδες της νέας Φούτμπολ Λιγκ το μετοχικό κεφάλαιο έχει οριστεί στις 30.000 ευρώ.
Ο Ολυμπιακός γίνεται και πάλι επαγγελματική ομάδα και θα πρέπει να λειτουργήσει βάσει των κανόνων και νόμων που διέπουν τις ΠΑΕ.
Πάντως, στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, η οποία να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις