Δόξα Δράμας, ώρα μηδέν

Υστατη προσπάθεια για διάδοχη κατάσταση εντός της εβδομάδας κάνει ο Γιάννης Μπύρος για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ. Ισως τις επόμενες μέρες να υπάρξει μάλιστα εξέλιξη σχετικά με νέο ενδιαφέρον για τους «μαυραετούς».

Η «Μ» κατέγραψε ότι ο Μπύρος θα εξοφλήσει τους πάντες και ως τα τέλη του Ιουλίου θα βάλει το ποσό των 250.000 ευρώ για να κλείσει κάθε εκκρεμότητα. Η ΠΑΕ θα είναι «καθαρή», χωρίς χρέη, αλλά και με έσοδα, ενώ δεν θα έχει πρόβλημα ούτε με την επιτήρηση και το δεύτερο στάδιο.

Την ίδια στιγμή, ο Ερασιτέχνης περιμένει την κίνηση του Γιάννη Μπύρου και δη τη συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης των μετοχών, στην περίπτωση, πάντα, που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για μεταβίβαση των μετοχών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις για το πώς θα κινηθούν στη Δόξα. Η διάθεση τουλάχιστον 1.000 εισιτηρίων διαρκείας, καθώς επίσης και ο στόχος των 100 υποστηρικτών-χορηγών αποτελούν κομμάτια του σχεδιασμού για τη Δόξα της νέας περιόδου, χωρίς τον Γιάννη Μπύρο.
Το σημαντικό είναι ότι οι «μαυραετοί», όπως και κάθε ομάδα, θα έχουν έσοδα τουλάχιστον 600.000 ευρώ στη χειρότερη περίπτωση, με βάση την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στο «τραπέζι» θα πέσει σίγουρα και ο χορηγός για τη φανέλα, κάτι που δεν έγινε στη φετινή χρονιά.

Από εκεί και πέρα, αύριο είναι το διοικητικό συμβούλιο στη Λίγκα για την ολική επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς και για την επόμενη μέρα με τη Super League 2.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις