«Αγκαλιάζει» Εντουάρντο ο Ολυμπιακός – Στην κορυφή της λίστας Μάρτινς, ο Φερέιρα

Πίσω από τον πορτογαλικό καπνό των δημοσιευμάτων που βάζουν τον Ολυμπιακό στην «pole position» για την απόκτηση του Εντουάρντο της Μπελενένσες, υπάρχει και…φωτιά!

«Αγκαλιάζει» Εντουάρντο ο Ολυμπιακός – Πρώτη επιλογή του Μαρτίνς, ο (παλιόφιλος) Φερέιρα

Και παρά το «ζεστό» ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή, η «σφήνα» του Ολυμπιακού, όχι απλά περιπλέκει την κατάσταση, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, γέρνει την πλάστιγγα της μεταγραφής υπέρ της πειραϊκής ομάδας.

Να θυμίσουμε πως η Μπελενένσες διατηρεί οψιόν αγοράς τριών εκατομμυρίων ευρώ και θα μπορούσε να την ενεργοποιήσει για…λογαριασμό της Σπόρτινγκ, χωρίς ωστόσο η συγκεκριμένη προοπτική να φαίνεται πως θα περάσει στο στάδιο της υλοποίησης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την Ιντερνασιονάλ, όσο και με την πλευρά του Εντουάρντο και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Τόσο, ώστε να δημιουργούν συγκρατημένη αισιοδοξία στα κλιμάκια των «ερυθρόλευκων» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στην κορυφή της λίστας ο Φακούντο Φερέιρα!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε τον περασμένο Γενάρη να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Φακούντο Φερέιρα, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίς έχει «καψούρα» τον Αργεντινό επιθετικό.

Γι΄αυτό κι άλλωστε έγραψε πρώτο, πρώτο το όνομά του – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – στη λίστα που παρέδωσε στη διοίκηση σχετικά με την ενίσχυση της πειραϊκής ομάδας στην επιθετική γραμμή.

Κι ας διανύει ένα φτωχό (δεύτερο) εξάμηνο ο 28χρονος επιθετικός στην Εσπανιόλ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον περασμένο Γενάρη, γράφοντας στο κοντέρ μόλις 1 γκολ σε 12 παιχνίδια.

Ο Φερέιρα αποτελεί τον διακαή μεταγραφικό πόθο του Μαρτίνς κι από την στιγμή που η Εσπανιόλ δεν δείχνει να επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας τους εν όψει και της νέας σεζόν (όπως προβλέπει η συμφωνία με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του μέχρι το 2020) ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει νέο μπάσιμο για την απόκτησή του με τις «ευλογίες» του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις