«Στις εκλογές θα ψηφίσουν Νίκη, Ρήγας και Πύρασος»

Δικαιωμένος αισθάνεται από τις εξελίξεις ο Μπάμπης Πάσχος καθώς η ΕΠΟ επιβεβαίωσε τα όσα ο ίδιος δήλωνε πως θα πρέπει να γίνουν ώστε η ΕΠΣΘ να επιστρέψει σε καθεστώς ενεργού μέλους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Καλεί πλέον όλα τα μέλη της Ένωσης να πράξουν τα δέοντα ώστε να εκμεταλλευτούν τη δεύτερη ευκαιρία που τους δίνει η ΕΠΟ, μέσω νέων εκλογών στις οποίες θα ψηφίσουν κανονικά η Νίκη, ο Ρήγας και ο Πύρασος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπάμπη Πάσχου:

“Η σημερινή απόφαση της Γ.Σ.της ΕΠΟ επιβεβαιώνει πέρα για πέρα όσα προ μηνός διαμηνύαμε προς τα σωματεία του νομού μας και δικαιώνει πλήρως τις προσπάθειες που κάναμε όλο αυτό τον καιρό, κάτω από τις γνωστές σε όλους, αντίξοες συνθήκες. Δείχνει οριστικά την πόρτα της εξόδου στους ”διορισμένους” της “διορισμένης” (εξαιρούμε τρεις- τέσσερις παράγοντες που ίσως να είχαν αγνές προθέσεις αλλά τους παραπλάνησαν παρουσιάζοντάς τους τα φύκια, ως μεταξωτές κορδέλες!).

Δίνει την πρωτοβουλία των κινήσεων στα ίδια τα σωματεία να δρομολογήσουν τις εξελίξεις προκαλώντας άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση με τα 2/5 των μελών της Ένωσης, δηλαδή με 19 υπογραφές, (αρθ. 26 παρ 2). Ταυτόχρονα επισημαίνει σε κάποια απ΄αυτά σαφέστατα, τις λάθος επιλογές που έκαναν μέχρι τώρα δίνοντας εξουσιοδοτήσεις που για αλλού προορίζονταν και αλλού χρησιμοποιήθηκαν. Το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου είναι αδιαπραγμάτευτο και καμιά προσφυγή σε πρωτοδικεία δεν αναγνωρίζεται!

Σύμφωνα με την απόφαση λοιπόν, η σημερινή διοίκηση δεν υφίσταται και καλό θα είναι έστω και την ύστατη στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, παραδίδοντας στα νόμιμα εκλεγμένα μέλη που ουδέποτε παραιτήθηκαν και η θητεία τους έληγε κανονικά τον Μάρτιο του ΄17, ώστε να ανοίξουμε νόμιμα την Ένωση και να δεχθούμε τις αιτήσεις των σωματείων για Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την οποία και θα συγκαλέσουμε άμεσα, εντός 15 ημερών(άρθ26παρ2,3) με μοναδικό θέμα την διενέργεια εκλογών όπου θα συμμετέχουν όλα τα σωματεία και φυσικά η ιστορική Νίκη Βόλου, ο Ρήγας, ο Πύρασος.

Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Γ.Σ. της ΕΠΟ, το Δ.Σ. της ΕΠΟ και προσωπικά τον πρόεδρο κ.Γκιρτζίκη που αφουγκράστηκαν τις παραινέσεις μας ώστε να παίξουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο, και έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, επισημαίνοντάς μας ταυτόχρονα την αποφυγή των λάθος επιλογών του παρελθόντος…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις