Το deal ΠΑΟΚ με Βαρέλα και ο ρόλος του Βιεϊρίνια

Έτσι έμεινε ο Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε τελικά ανατροπή, καταφέρνοντας να κρατήσει τον «βράχο» της άμυνάς του στη φετινή ονειρική σεζόν για τον σύλλογο και μεγάλο ενδιαφέρον έχει το story της υπόθεσης.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για νέο συμβόλαιο το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών και το οποίο προβλέπει αμοιβή 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, συν 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, αλλά και ακόμη 200.000 ευρώ αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει το νταμπλ ξανά και μπει στους ομίλους του Champions League, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Με αυτό το deal, ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άφησε στην άκρη προσφορά από την Ασία, η οποία ήταν καλύτερη κατά 500.000 ευρώ τουλάχιστον.

Ακόμη, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και ο captain του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος παρότι τραυματίας… έβγαλε ασίστ. Συγκεκριμένα, αποτέλεσε «γέφυρα» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δηλαδή, αυτή της διοίκησης και του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Κατέφερε να πείσει τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη ότι πρέπει να υπάρξει νέος κύκλος επαφών με τον έμπειρο αμυντικό, με τον οποίο άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι το θέμα είχε κολλήσει για τα καλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις