«Να χτίσουμε έναν Ηρακλή για την αιωνιότητα»

Μια ομάδα που θα έχει μέλλον είναι ο στόχος του Σταύρου Παπαθανασάκη, όπως τόνισε σε γραπτή του δήλωση πριν την πρεμιέρα του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ο πρόεδρος του «γηραιού» έθεσε τους στόχους του συλλόγου, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να χτιστεί το μέλλον, μέσα από τις υποδομές.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυνατό παρών στο ερχόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο και να μη λείψε στιγμή απ’ το πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Όσο πλησιάζει η Κυριακή, δε μπορώ να παρά να σκεφτώ την περασμένη χρονιά, μία περίοδο μεγάλης και πολλά υποσχόμενης αλλαγής για τον Ηρακλή – τέτοιας που έχει δημιουργήσει τεράστια χαρά και υπερηφάνεια και για μένα προσωπικά, απεριόριστη ευγνωμοσύνη.

Στην πρώτη μου συνέντευξη Τύπου το περασμένο καλοκαίρι μίλησα για το όνειρό μου να ξαναχτίσω τον Ηρακλή που θα ευημερεί στο μέλλον – ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ που θα είναι ανταγωνιστικό, θα παρουσιάζει την τέχνη και την ομορφιά του παιχνιδιού και θα είναι παράλληλα βιώσιμο.

Όπως στεκόμαστε εδώ μαζί και λίγες στιγμές πριν από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας στη Super League, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τι μας έκανε να επιστρέψουμε εδώ και ήταν φυσικά η σκληρή δουλειά, οι ικανότητες, το ταλέντο και το πλάνο όμως ακόμα περισσότερο ήταν η αφοσίωση, το πάθος και ότι επικεντρωθήκαμε στον μοναδικό μας στόχο.
Τα διαπιστώσαμε όλα αυτά με τα μάτια μας στο γήπεδο όπου η καρδιά και η ψυχή των παικτών μας, αλλά και οι οπαδοί μας, μας οδήγησαν να κατακτήσουμε κάποιες πολύ δύσκολες και κόντρα στις προβλέψεις, νίκες.

Μαζί πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον – ο Ηρακλής δεν είναι εδώ μόνο για μία σεζόν. Είμαστε εδώ να χτίσουμε έναν Ηρακλή για την αιωνιότητα. Θα το κάνουμε αυτό μέσα από την αξιοποίηση των νεαρών ταλέντων στο γήπεδο και μέσω των Ακαδημιών – θα φτιάξουμε έναν αληθινό Ηρακλή που θα προσφέρει στους νέους παίκτες την ευκαιρία να βελτιωθούν, να παίξουν αλλά και να εκπροσωπήσουν τα χρώματα μας! Αυτοί θα είναι το μέλλον μας.
Αυτή η σεζόν δεν θα κριθεί από τις νίκες που θα κάνει η ομάδα μας ή από την θέση θα τερματίσει στη βαθμολογία. Θα κριθεί από την φιλοσοφία μας και την αποτελεσματικότητα μας να δημιουργήσουμε έναν ενωμένο και δυνατό Ηρακλή, που ποτέ δεν θα υποκύψει σε περισπασμούς, που ποτέ δεν θα σταματά να αντιστέκεται, που ποτέ δεν θα τα παρατά και που θα έχει πίστη σε ότι κάνει.

Ο Ηρακλής διαθέτει όλα τα συστατικά για την επιτυχία – πλούσια ιστορία, μια πολύ όμορφη πόλη, παθιασμένους οπαδούς και μια ομάδα της οποίας το ταλέντο και το πάθος λάμπει μέσα στο γήπεδο.

Ο στόχος μας αυτή τη χρονιά είναι να έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη μιας ομάδας η οποία στα επόμενα χρόνια θα διεκδικεί κάθε χρόνο την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό το μονοπάτι δεν θα είναι εύκολο αλλά επειδή είμαστε Ηρακλής ξέρουμε από δύσκολα. Για αυτό θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα και χέρι – χέρι με υπομονή και σεβασμό. Θα το κάνουμε αυτό για τον Ηρακλή, για το ποδόσφαιρο, για την Θεσσαλονίκη, για την Ελλάδα.
Με όλη μου την καρδιά σας προσκαλώ όλους την Κυριακή. Ελάτε και υποστηρίξτε την ομάδα μας, ελάτε νωρίς για να μην χάσετε ούτε μια στιγμή!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις