Τσεκάρει παίκτες στην Ισπανία ο Φεράντο

Στην Ισπανία βρίσκεται αυτό το διάστημα ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, ο οποίος ως γνωστόν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» και για τρίτη σερί χρονιά θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, μετά από δύο πετυχημένες χρονιές, όπου ο σύλλογος ανέβηκε δύο κατηγορίες.

Ο Ισπανός τεχνικός παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο παιχνίδια της Β’ κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, «τσεκάροντας» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ χθες παρακολούθησε το ματς της Λα Κορούνια με τη Μαγιόρκα, επίσης για τη Β’ Ισπανίας.

Βοηθός του Φεράντο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο συμπατριώτης του Βίκτορ Μπασάρδε, ο οποίος ήταν προπονητής στην Β’ ομάδα της Μούρθια.

Τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον ΝΠΣ Βόλος από την περσινή ομάδα, ενώ θυμίζουμε, πως ήδη έχουν συμφωνήσει και θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά την κυανέρυθρη φανέλα οι Βασίλης Μάντζης, Αντώνης Ντεντάκης και Στέργιος Δημόπουλος.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι πιθανόν να γίνει την Δευτέρα 24 Ιουνίου, ενώ μέχρι τότε η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον Χουάν Φεράντο θα προχωρήσουν στην στελέχωση του ρόστερ με παίκτες από την ελληνική και ξένη ποδοσφαιρική αγορά, που θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο σε αθλητικό κέντρο του εξωτερικού.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις