Μπέος: «Στην Ελλάδα δεν είναι όλα στημένα»

Το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του συνεταιρισμού μετά από οκτώ χρόνια. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στην επανεκλογή του, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά δήλωσε ο Μπέος:
«Ήμουν στην Αθήνα μετά από έναν μεγάλο, δύσκολο κι έντιμο εκλογικό αγώνα. Ήθελα να συνοδεύσω τον πρόεδρο του Βόλου, που δεν ήξερε τι συμβαίνει εδώ. Το δικαιούται ο Βόλος, υπήρχε πολιτική δίωξη από ανθρώπους που πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Χωρίς στοιχεία και αποδείξεις δημιουργήθηκε ένα σκάνδαλο της πλάκας, στοχοποιήθηκαν άνθρωποι αλλά όλα πια ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος, οδηγούμαστε στη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας της επαρχίας.
Στην Ελλάδα δεν είναι όλα στημένα, το έργο και η προσφορά μου εκτιμήθηκε από τους πολίτες του Βόλου, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Εγώ είχα το μεγαλύτερο κόμμα, τον λαό, παρότι πολεμήθηκα κι από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να στηρίξουμε τη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Ελλάδας, δεν γίνεται να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν δικαιούνται να ομιλούν, αν δεν διορθώσουν αυτά τα πράγματα. Επίσης, το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Στο Τζιμπουντί έχουν κεντρική διαχείριση, δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε εδώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις