Ο Παναθηναϊκός το εμπόδιο στην συμφωνία του Μπεργκ με τον Ολυμπιακό

Όσες διαψεύσεις κι αν βγάζουν στον Πειραιά το όνομα του Μάρκους Μπεργκ για πολλούς και διάφορους λόγους ήταν από τα κορυφαία στην λίστα με τους υποψήφιους για την κάλυψη της θέσης του σέντερ-φορ. Το διακριτικό φλερτ κράτησε μήνες, μόνο που τώρα πήρε σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές από την Σουηδία, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Σουηδό σέντερ-φορ, ο οποίος αποχαιρέτισε την Αλ-Αϊν και τα νούμερα είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Οι ερυθρόλευκοι πρότειναν τριετές συμβόλαιο με πάγιες καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, μία εντυπωσιακή πρόταση για έναν παίκτη, ο οποίος στα μέσα Αυγούστου θα γίνει 33 ετών, ωστόσο από ότι φαίνεται δεν κατάφεραν να πείσουν τον πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Μάρκους Μπεργκ, ο Σουηδός ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για αυτή την σπουδαία πρόταση, όμως από ότι φαίνεται το πράσινο παρελθόν του, η θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και η διάθεση που έχει να ζήσει στην Αθήνα μετά το τέλος της καριέρας του, τον ώθησαν να παγώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει να στρέφεται σε άλλες λύσεις για την γραμμή κρούσης του, με τον Μπεργκ να εξετάζει ενδελεχώς όλα τα ενδεχόμενα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις