Αυτή είναι η συμφωνία Γιαννακόπουλου – Κυβέρνησης για τον Βοτανικό

Το SDNA αποκαλύπτει ότι Γιαννακόπουλος και Κυβέρνηση συμφώνησαν για τον Βοτανικό. Το σχέδιο περιλαμβάνει και γήπεδο μπάσκετ 15.000 θέσεων και «Ενιαίο Παναθηναϊκό»! Γιατί οι υπογραφές «παγώνουν» ως τις 7/7.

Το εκλογικό θρίλερ που ενδεχομένως περίμεναν αρκετοί το βράδυ της Κυριακής σε ό,τι αφορά τις εκλογές δεν είχε το παραμικρό σασπένς. Τα exit-polls έπεσαν μέσα, η διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα, όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε και η βραδιά κύλησε μάλλον μονότονα χωρίς εκπλήξεις.

Πίσω όμως από αυτή την εκλογική μάχη, εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες υποβόσκει ένα άλλο μεγάλο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό. Όχι τον ποδοσφαιρικό, όχι τον μπασκετικό, όχι τον Ερασιτέχνη, αλλά ολόκληρο τον σύλλογο και το μέλλον του.

Η συμφωνία προβλέπει και γήπεδο μπάσκετ 15.000 θέσεων

Ένας ολόκληρος σύλλογος με εκατομμύρια πιστούς που βλέπει πλέον να κρέμεται σε μία κλωστή η συμφωνία στην οποία είχε φτάσει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για ανέγερση δύο γηπέδων στον Βοτανικό που θα άλλαζαν τον ρου της ιστορίας του συλλόγου.

Ναι, για δύο, μεγάλα γήπεδα-στολίδια.

Παναθηναϊκός και Πολιτεία κατέληξαν σε συμφωνία για την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου ποδοσφαίρου και απέμενε το τελικό ΟΚ για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ που θα φιλοξενούσε τον Εξάστερο.

Αυτή είναι η συμφωνία Γιαννακόπουλου - Κυβέρνησης για τον Βοτανικό!

Μια Παναθηναϊκή Πολιτεία που συνεχίζει να στριφογυρίζει στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ως το έργο που θα αφήσει εποχή στον ελληνικό αθλητισμό και θα δημιουργήσει ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο καταστώντας τον αυτάρκη οικονομικά, μια για πάντα.

Μια ιδέα που είχε ξεκινήσει με το «Athens Alive» αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη και μεταφέρεται πλέον το σκηνικό, με διαφορετικό πλάνο φυσικά, στον Βοτανικό.

H συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις