Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕ Διμηνίου

Ξεκινούν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της ΑΕ Διμηνίου. Τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και με τους Κόκορη Παναγιώτη (υπεύθυνος λειτουργίας αθλητικών τμημάτων) και Γιώτα Μπάκα (γραμματέας και α΄ υπεύθυνη τμήματος marketing). Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ δίνει τεράστια βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της, προσφέροντας το 110% των δυνατοτήτων της, στους μικρούς της ποδοσφαιριστές.

Η νέα Διοίκηση, έχει ρίξει μεγάλη βαρύτητα στο να δώσει έναν επαγγελματικό τόνο στις Ακαδημίες της Α.Ε.Δ. , με στόχο να τις κάνει να πρωταγωνιστήσουν και από μέσα τους, να βγούνε ποδοσφαιριστές έτοιμοι για να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα και μετέπειτα να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Η άμεση σύνδεση της πρώτης ομάδας με τα τμήματα υποδομής, θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή κ. Παπαστεργίου να εμπλουτίσει τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές με την φιλοσοφία της “μεγάλης” ομάδας και τον κ. Κόκορη να διδάξει για 3η χρονιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά και τα ιδεώδη του “ευ αγωνίζεσθε”.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 12/9.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, θα υπάρχουν διευκολύνσεις σε ανέργους και άπορους.

Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18:00 μέχρι της 20:00 στα γραφεία της Α.Ε.Δ, έναντι Δημαρχείου Αισωνίας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής:

Κόκορης Παναγιώτης: 6983508791
Γιώτα Μπάκα: 6947052524»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις