Επαναλειτουργεί το AEL RADIO και με πολιτικό περιεχόμενο…

Τις αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του AEL RADIO το οποίο  από τις 6:00 έως τις 12:00 θα αναμεταδίδει τις εκπομπές του “Παραπολιτικά” και στη συνέχεια θα ακολουθούν αθλητικές εκπομπές που θα αφορούν κυρίως την ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

Έγινε σήμερα έκτακτο ΔΣ στην ΠΑΕ ΑΕΛ και συζητήθηκαν διάφορα θέματα:

1. Έγινε ενημέρωση από τον κ. Κούγια για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα η επαναλειτουργία του AEL RADIO 104,8.

Ιδιοκτήτης του ραδιοφώνου θα είναι εταιρεία ΙΚΕ με την επωνυμία AEL RADIO 104,8 IKE και μέτοχοι της θα είναι οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας, Ζήσης Ντελόπουλος, Βασίλης Παπαγεωργίου και Αποστόλης Νταχμίρης.

Το πρόγραμμα του ραδιοφώνου θα ξεκινάει από τις 6 το πρωί και θα τελειώνει στις 12 το βράδυ.

Πολιτικοκοινωνικό από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, θα αναμεταδίδονται οι εκπομπές των κορυφαίων δημοσιογράφων 6-8 Χουδαλάκης, 8-10 Τράγκας, 10-11 Τζένος και 11-12 Παπαστεργίου.

Τα πολιτικά θέματα θα αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και θέματα της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Γι αυτή τη θεματολογία υπεγράφη σύμβαση μεταξύ της ΙΚΕ και του ομίλου Παραπολιτικά, στον οποίο ο κ. Κούγιας από της ιδρύσεως του είναι νομικός σύμβουλος.

Μετά τις 12 το μεσημέρι και τουλάχιστον ως τις 12 το βράδυ, δηλαδή για 12 ώρες ο σταθμός με τους δημοσιογράφους του, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή 31/5, θα μεταδίδει αθλητικό πρόγραμμα με επίκεντρο αθλητικές ειδήσεις που θα αφορούν την ΑΕΛ, αποκλειστικές συνέντευξεις προπονητών, ποδοσφαιριστών, διοικητικών παραγόντων της ΑΕΛ, της Λάρισας και της Θεσσαλίας, αλλά και μαγκαζίνο.

Το πρόγραμμα και η παραγωγή των εκπομπών θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή 31/5.

Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Διευθυντής του σταθμού αποφασίστηκε από τους μετόχους της ΙΚΕ να είναι ο νεαρός και ιδιαίτερα έντιμος και αξιοπρεπής δημοσιογράφος κ. Θάνος Αναστασίου.

Ο σταθμός είναι ήδη επιπλωμένος κι εξοπλισμένος και σε χώρο στο κέντρο της Λάρισας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 23. Τα επίσημα εγκαίνια του σταθμού θα γίνουν σε περίπου 10 ημέρες και θα είναι προσκεκλημένοι οι φορείς της Λάρισας και τα δημόσια πρόσωπα από την τοπική αυτοδιοίκηση και οι βουλευτές, οι πολιτευτές και ο επιχειρηματικός κόσμος και η ημερομηνία τους θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 3/6.

3. Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας για τη σεζόν 2019-2020 των ομάδων Κ17 και Κ19 και αποφασίστηκε όπως στη νέα σεζόν να δηλωθεί και συμμετοχή της ομάδος Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League. Στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα οριστούν τα μέλη του ΔΣ τα οποία θα είναι ειδικοί εκπρόσωποι, υπεύθυνοι των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ.

4. Αποφασίστηκε όπως εντός της επόμενης εβδομάδος σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ από κοινού με τον κ. Κούγια να παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ σε χώρο ο οποίος θα ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις