Επιχειρηματίας εκτός Βόλου ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό

Επιχειρηματίας εκτός Βόλου, ο οποίος γνωρίζει από ποδόσφαιρο και έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν είναι το άτομο που είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ότι ζει στο εξωτερικό. Το εν λόγω άτομο έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και η πρόταση και το σχέδιο για τον Ολυμπιακό, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, θα κατατεθεί στη διοίκηση και αυτή με τη σειρά της θα τη φέρει στη γενική συνέλευση.

Θυμίζουμε, πως στη γενική συνέλευση της 12ης Ιουνίου θα συσταθεί πενταμελής επιτροπή από μέλη του Ολυμπιακού που θα αναλάβει να κάνει τις κινήσεις για τη σύσταση της ΠΑΕ, ανοίγοντας λογαριασμό σε τράπεζα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα έχουν 30.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, όπως έχει γίνει γνωστό.

Παράλληλα, οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να διοικήσουν τον Ολυμπιακό θα κάνουν και τον σχεδιασμό του τμήματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα έχει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της ομάδας. Παραμένει άγνωστο πόσοι και ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, αν και το πιθανότερο είναι να παραμείνει ένας βασικός κορμός από πέρυσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις