Λ. Μπίλης: «Μάθημα για τα νέα παιδιά»

«Μάθημα για τα νέα παιδιά» χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Μπίλης το σημερινό φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου, καθώς οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Ο τεχνικός των κυανολεύκων συμπλήρωσε πως η ομάδα θα συνεχίσει τα φιλικά, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να έχουν επιδιώξεις πέρα από τα τρεξίματα. Τέλος ο Λεωνίδας Μπίλης αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άγγελου Κολημήτρα, για τον οποίο σχολίασε πως πάνω απ’ όλα χρειάζεται ηρεμία μετά την περιπέτεια που πέρασε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου:

Για το παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς και για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν. Είμαι ευχαριστημένος. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και αυτό είναι ένα μάθημα για τα νέα τα παιδιά που πρέπει να είναι πιο σοβαρά στην τελική προσπάθεια. Χρίζουν μεγάλης βελτίωσης εκεί».

Για τη χρησιμότητα των φιλικών επεσήμανε: «Θα συνεχίσουμε τα φιλικά, γιατί είναι πολύ εποικοδομητικά για αυτά τα παιδιά. Τους χρειάζονται για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής και για να μπορέσουν να έχουν επιδώσεις πέρα από τα τρεξίματα. Πήγαμε πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για την ΑΕ Διμηνίου και τις υπόλοιπες ομάδες της ΕΠΣΘ είπε: «Εύχομαι το καλύτερο για την ΑΕ Διμηνίου και για όλες τις ομάδες. Να λυθεί το πρόβλημα τους και να παίξουν επίσημα παιχνίδια. Το εύχομαι για τα παιδιά, αλλά και για τις διοικήσεις που κάνουν προσπάθεια».

Για τον Άγγελο Κολημήτρα: «Ο Άγγελος προέρχεται από έναν χρόνο αποχής. Τον αφήσαμε να αγωνιστεί τόσο για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Είναι πολύ νωρίς γι αυτό το παιδί να καλύψει τον ένα χρόνο. Έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτό το παιδί. Αν τον ηρεμήσουμε πρώτα απ’ όλα με την περιπέτεια που πέρασε και δουλέψουμε σε βάθος πάνω του, νομίζω ότι είναι ένα από τα παιδιά που στην πορεία του πρωταθλήματος θα βοηθήσουν την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις