Ανοιχτά πολλά θέματα στον Ολυμπιακό Β.

Ένα από τα θέματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου, με το που θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, είναι αυτό του προπονητή. Αν δηλαδή ο Περικλής Αμανατίδης θα συνεχίσει να κάθεται ή όχι στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να συζητήσει με τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό τις προοπτικές συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όλα, πάντως, είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις των ανθρώπων που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, μ’ αυτούς που θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο, παραμένει άγνωστο πόσο και ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα χρονιά.

Πάντως, είναι λογικό να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με στόχο ο σύλλογος να δυναμώσει και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες υποχρεώσεις στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πέρα από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά και στην ξένη, καθώς στόχος είναι η πεντάδα των ξένων παικτών που δικαιούται να έχει στο ρόστερ της η ομάδα, να είναι αξιόλογη, οι παίκτες να είναι έμπειροι και ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές και σε άλλα πόστα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού της ομάδας. Αναμένονται οι αποφάσεις των ιθυνόντων της ομάδας το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις