Π. Πάνος: «Όσος χρόνος χρειαστεί για να παίξει ο νομός μπάλα»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Διμηνίου, Παύλος Πάνος, μετά το τέλος του ισόπαλου φιλικού αγώνα της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα και ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μίλησε για το Γηροκομείο Βόλου, την ομάδα του και τη Νίκη, το πρόβλημα της ΕΠΣΘ, αλλά και για το αν η εκλογική διαδικασία που είναι προ των πυλών, πρέπει να είναι σύντομη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕ Διμηνίου:

Για το Γηροκομείο Βόλου τόνισε: «Εντάξει η μπάλα, αλλά να μην ξεχνάμε και το Γηροκομείο. Έγινε ένας φιλικός αγώνας, μαζεύτηκαν γύρω στα 400 ευρώ με τα οποία θα ενισχύσουμε το ίδρυμα».

Για την ομάδα του και τη Νίκη είπε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τη Νίκη που δέχτηκε την πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Ήταν η πρώτη μας προσπάθεια. Δεν ήταν έτοιμη η ομάδα, εδώ και δέκα μέρες έχουν βρεθεί (σσ οι παίκτες και ο προπονητής). Εύχομαι τα καλύτερα και στις δύο ομάδες».

Για το πρόβλημα της ΕΠΣΘ ανέφερε: «Το κυριότερο είναι να παίξει ο Νομός μπάλα. Αυτό είναι το κυριότερο μέλημα όλων. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι σε αυτό το στόχο, σίγουρα θα βρούμε τη λύση. Δεν ήταν αρνητικά τα αποτελέσματα κάτω (σσ στην ΕΠΟ). Μπορεί να ήταν αρνητική η όλη εικόνα σαν εικόνα, αλλά έχει αφήσει ένα μεγάλο παράθυρο. Θεωρώ ότι πρέπει να παραιτηθούν (σσ το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΘ) και να πάμε ξανά σε εκλογική διαδικασία, ώστε να αποδεχθεί η ΕΠΟ τη νέα διοίκηση. Καλώ όλους όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, να είναι παρόντες και να ψηφίσουν ξανά. Να δώσουμε ένα άλλο πρόσωπο. Αξίζει το Βολιώτικο ποδόσφαιρο να συμμετέχει».

Ερωτηθείς για το αν η διαδικασία πρέπει να είναι σύντομη, όπως έχουν περιγράψει οι Ακτσιαλής και Αγγελόπουλος, ο Παύλος Πάνος απάντησε: «Ό,τι προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΣΘ. Όσος χρόνος χρειαστεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις