Ανοίγει τα “φύλλα” του ο Ιμεράι

Την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 13:30, στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ο Νίκος Ιμεράι θα παραθέσει συνέντευξη στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θα κάνει τον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν και θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα του τμήματος.
Στο κυανόλευκο στρατόπεδο περιμένουν με αγωνία την κατάληξη της υπόθεσης του Ηρακλή ώστε να γνωρίζουν το συντομότερο δυνατό σε ποια κατηγορία θα λάβει μέρος το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην περίπτωση που ο Ηρακλής δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχει στη Football League τότε η Νίκη Βόλου είναι η πρώτη επιλαχούσα (βάσει προκύρυξης και Κ.Α.Π.) να πάρει τη θέση του. Το σενάριο αυτό μοιάζει και το πιο πιθανό καθώς τα χρέη που βαραίνουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης δύσκολα μπορούν να ρυθμιστούν και να καλυφθούν με τα έσοδα της συμμετοχής της στη νέα Football League.
Αν και το παραπάνω σενάριο μοιάζει το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή, δεν αποκλείεται η έκπληξη της συμμετοχής του Γηραιού στην τρίτη τη τάξει κατηγορία που ταυτόχρονα θα σημάνει και την την προσγείωση της Νίκης Βόλου στην σκληρή πραγματότητα της Γ’ Εθνικής.
Όλα τα παραπάνω αναμένεται να αναφερθούν αναλυτικά από τον κ. Ιμεράι ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να ηγηθεί της προσπάθειας και τη νέα χρονιά, σ’ όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί η ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις