Μεγάλη επιτυχία για τους «Spartan Warriors» Βόλου

Στο Ολυμπιακό στάδιο Λιοσίων διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων. Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.), της μοναδικής ομοσπονδίας αναγνωρισμένη από την γενική γραμματεία αθλητισμού, κάτι που σημαίνει πως οι αθλητές έχουν όλα προνόμια της πολιτείας όταν παίρνουν κάποια επίσημη διάκριση.
Ο Βολιώτης αθλητής του των “Spartan Warriors”, Γιαλαμάς Κυρίτσης έλαβε για 2η φορά μέρος σε αγώνες πανελληνίου επιπέδου και κατάφερε να διακριθεί στην 3η θέση λαμβάνοντας χάλκινο μετάλλιο! Ο Γιαλαμάς με 1 ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας με σκορ 1-0 στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα του αγώνα και δύο συνεχόμενες νίκες στα repasaaz της κατηγορίας ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου κάνοντας υπερήφανους τον σύλλογο και την οικογένειά του.
Την προετοιμασία του αθλητή είχε αναλάβει η Κόκοβα Νέλη, η οποία πίστεψε στον αθλητή και τις δυνατότητες του από την πρώτη στιγμή. Οι προπονητές Γιδάκος Γιώργος και Ντόλυ Δουγένη και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιδάκος Νίκος συγχαίρουν τον αθλητή και εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις