Μόντε, Ριμπέιρο και… παραμονή Πόνσε στη λίστα του Καρντόσο

Η ΑΕΚ αρχίζει έναν… νέο σχεδιασμό επί της ουσίας με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος προκρίνει με τον καιρό τις δικές του λύσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε από νωρίς να δείχνει τις… μεταγραφικές του ορέξεις, αφού έχει απορρίψει περιπτώσεις για την Ένωση, όπως ο Χόλμεν ή ο Βράνιες, που βρίσκονταν προηγουμένως σε πρώτο πλάνο. Αντί αυτών των παικτών, αν και για το Βόσνιο δεν μπορεί να πάρει κανείς… όρκο, ότι έχει τελειώσει, ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» φαίνεται πως ξεχωρίζει τον Νέλσον Μόντε. Ο 23χρονος σέντερ μπακ είχε συνεργαστεί μαζί του με επιτυχία στη Ρίο Άβε και τώρα είναι ελεύθερος, αποτελώντας μια προσιτή περίπτωση, αλλά όχι τη μόνη.

Στη μεσαία γραμμή, όπου ο Καρντόσο είπε «όχι» και για την απόκτηση του Άλεφ, πλην του Ζεράλδες, που στην πατρίδα του θεωρούν πως ήδη κατευθύνεται προς τα Σπάτα, άλλος ένας που βρίσκεται ψηλά στη λίστα, είναι ο Ρούμπεν Ριμπέιρο. Ο 32χρονος «άσος» μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός χαφ, αλλά και στα πλάγια, ενώ οι δύο άνδρες επίσης έχουν συνεραστεί.

Στην επίθεση, ο Καρντόσο είναι καλυμμένος, αν μπορέσει η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Έκι Πόνσε. Ο ίδιος, μάλιστα, πρόκειται άμεσα να προσεγγίσει τον Αργεντίνο επιθετικό, ώστε να υπάρξει συμφωνία για την παραμονή του και έπειτα να αρχίσουν οι συζητήσεις με τη Ρόμα, για την φόρμουλα, με την οποία θα μπορούσε να αποκτηθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις