“Βλέπει Λουκάο ο ΝΠΣ Βόλος”

Με το… σταγονόμετρο βγαίνουν οι ειδήσεις από το στρατόπεδο των νεοφώτιστων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Λουκάο.

Οι Θεσσαλοί, εφόσον δεν προχωρήσει η πώληση του ΑΦΜ, θα παρουσιαστούν αλλαγμένοι κατά 80% όσον αφορά στο ρόστερ τους, σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Football League.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Αργεντινοί Ζοάο και Μαξ. Συμφωνία υπάρχει και με τον Συμελίδη, ενώ όπως αναφέραμε οι νεοφώτιστοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Λουκάο.

Στον Βραζιλιάνο επιθετικό του Απόλλωνα Λάρισας έχει προταθεί συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών του.

Οικονομικά, πρόκειται για πολύ καλή πρόταση, συγκριτικά πάντα με τα χρήματα που πήρε ως… rookie στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Απόλλωνα Λάρισας.

Στους «κυανόλευκους» αμειβόταν με 1.500 ευρώ το μήνα, με την πρόταση του Βόλου να είναι διπλάσια και.. βάλε.

Λουκάο: Θηρίο, αλλά θέλει δουλειά

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ξεχώρισε με το… καλημέρα στη Β’ Εθνική. Τελείωσε το πρωτάθλημα με οκτώ γκολ σε 24 παιχνίδια. Αν έπαιζε και τα υπόλοιπα, ίσως να έπιανε διψήφιο, αλλά είχε θέμα με τις κάρτες.

Κιτρινίστηκε 11 φορές και πήρε και μια κόκκινη στα Σπάτα. Αλλοι λένε ότι μαρκάρει, παθιάζεται. Αλλοι ότι θέλει δουλίτσα στο τεχνικό κομμάτι.

Οπως και να ‘χει το… θηρίο όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του στον Απόλλωνα, με το σωματότυπο και 193 εκατοστά του… τρομάζει.

«Καταπληκτικό παιδί. Θωρηκτό. Κρέμονταν επάνω του δύο και τρεις ποδοσφαιριστές και δεν έπεφτε», αναφέρει στο Sportime συμπαίκτης του.

Καλά λόγια έχουν να πουν γι’ αυτόν και οι προπονητές του. Ξεχώρισε σαν παιδί, δεν δημιούργησε προβλήματα και δικαιώθηκε. «Είναι απίστευτα δυνατός. Εχει αδυναμίες στην τακτική και θέλει δουλειά και στο γκολ», αναφέρουν για τον Λουκάο.

Από τη Β’ Εθνική ή Σούπερ Λιγκ 2, τον θέλει η… μισή κατηγορία. Δόξα Δράμας, ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι δύο από τις ομάδες που το ενδιαφέρον τους το έδειξαν έμπρακτα, αλλά ο Λουκάο θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στη Σούπερ Λιγκ. Ο Βόλος μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός του.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις