Ολυμπιακός: Η «επιστροφή του Γιάννη Βρέντζου

Ένα αρκετά απαιτητικό καλοκαίρι θα περάσει ο Ολυμπιακός, που θέλει να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Ωστόσο σίγουρα τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα, αφού πρέπει ο σχεδιασμός του ρόστερ να γίνει νωρίς, αφού έρχονται τα προκριματικά.

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δύσκολο έργο, γιατί στο δρόμο τους θα συναντήσουν είτε την Αϊντχόφεν, είτε τη Βικτόρια Πλζεν, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα τους, για να βρεθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, πρέπει να κινηθεί γρήγορα και στοχευμένα για να «κλείσει» του ποδοσφαιριστές που θέλει και να ενισχυθεί το ρόστερ σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Βρέντζος, έχει πάρει εντολή και αναλαμβάνει ξανά δράση.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», έχει ολοένα και μεγαλύτερη επανεμπλοκή στη μεταγραφική καθημερινότητα των Πειραιωτών, πράγμα που έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Βρέντζος, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία προκειμένου να διαχειριστεί το πολυδαίδαλο μεταγραφικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ξέρει πώς να το χειριστεί, ξέρει πώς να αποκαταστήσει σχέσεις και επαφές και το κυριότερο ξέρει άριστα πότε να κινείται για να παίρνει αυτό που έχει στο μυαλό του. Τρόπος και timing. Τα δύο κλειδιά όλων των deals.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις