Ο Ηρακλής θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν

Στην έλευση Παπαδόπουλου του περασμένο καλοκαίρι η στάση του κόσμου του Ηρακλή (κατά προσέγγιση πάντα) δεν ήταν αρνητική. Η πλειονότητα περίμενε να δει πράξεις. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η κλονισμένη εμπιστοσύνη, χάνεται…

Η πορεία της ομάδας αγωνιστικά, το γεγονός πως δε βρέθηκαν λύσεις στα εξωαγωνιστικά προβλήματα των χρεών (που δικαίως «φωνάζει» η διοίκηση Παπαδόπουλου πως η Πολιτεία απέδειξε ότι οι υποσχέσεις της παρέμειναν λόγια), οι αποφάσεις επί του αγωνιστικού που έδειξαν ότι είχε χαθεί το πλάνο και βεβαίως η αρνητική κατάληξη βαθμολογικά, άλλαξαν τα δεδομένα.

Σταδιακά η θετική προδιάθεση στην παρουσία Παπαδόπουλου, έδωσε τη θέση της στον σκεπτικισμό και τον αρνητισμό. Η ήδη κλονισμένη εμπιστοσύνη, αρχίζει να χάνεται όσο ο Ηρακλής παραμένει η μοναδική ίσως ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου, με ποια οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα και παράλληλα με το χρόνο να περνά απειλητικά, θα μείνει σε κάθε περίπτωση πίσω.

Σαφώς για όλα και σε απόλυτο βαθμό δεν ευθύνεται η διοίκηση Παπαδόπουλου και δεν είναι 100% στο χέρι της επίσης η υπόθεση του Βόλου. Στα social media, τις καθημερινές συζητήσεις των Ηρακλειδέων και το όλο κλίμα που διαμορφώνεται σε (τουλάχιστον) σημαντικό μέρος του κόσμου όμως, κριτικάρεται έντονα η αποφασιστικότητα, η δυναμική και η δυνατότητά του να βρει την ιδανική λύση. Φυσικά μπροστά στο καλό του Ηρακλή οι εκφράζοντες αυτές τις απόψεις προτιμούν τη… διάψευσή τους από την επιβεβαίωση.

Σταδιακά ο χρόνος θα γίνεται αφόρητος αντίπαλος

Η γενικότερη πρόβλεψη (ο Φάνης Τουτζιάρης το οριοθέτησε έτσι χρονικά) είναι πως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει το «αύριο» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Που θα αγωνιστεί, υπό ποιες συνθήκες και δεδομένα. Μέχρι στιγμής η πλειονότητα των ομάδων σε κάθε κατηγορία, δεν έχει κάνει βήματα εμπρός οργανωτικά για τη νέα σεζόν.

Ο Ηρακλής εκ των πραγμάτων θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν, όμως μπορεί να καλύψει το χαμένο χρονικό διάστημα. Όσο όμως δεν βρίσκεται λύση ο χρόνος θα γίνεται αφόρητος αντίπαλος, σε σημείο τέτοιο που -σχεδόν όπως πέρσι- οι «κυανόλευκοι» θα… τρέχουν στο παρά πέντε για να δημιουργήσουν ομάδα.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις