Φουλάρει για επιθετικό η ΑΕΚ, δεν εγκαταλείπει για Πόνσε

O Μιγκέλ Καρντόσο έχει σηκώσει μανίκια από την ημέρα που ανακοινώθηκε και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ.

Ένα από τα πρώτα μελήματα του Πορτογάλου τεχνικού είναι η απόκτηση βασικού επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν με τον Εζέκιελ Πόνσε να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα και η απόκτησή του θα στοιχίσει πολλά χρήματα στην Ένωση. Για αυτό τον λόγο και οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις σέντερ φορ παρόμοιες με του Αγρνετινού, καθώς το θέμα αυτό θέλει να κλείσει άμεσα ο Καρντόσο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Πόνσε είναι πάντα στα υπόψιν της Ένωσης που ψάχνει μια λύση για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Σύμφωνα με δημοσίευμα μάλιστα, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντινού, προκειμένου οι δυο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν.

Όπως και να ‘χει, το θέμα του βασικού φορ για την ΑΕΚ, αναμένεται να «κλείσει» εντός των επόμενων ημερών, είτε αυτός είναι ο Πόνσε είτε κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις