Στοίχημα: Στήριγμα η ΑΪΚ

Κυριακή (02/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα μπορεί να έφτασαν στο τέλος τους, ωστόσο τη σκυτάλη παίρνουν η Σκανδιναβία και η Αμερική, που θα μας κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Interwetten.

Άσσος στην «Friends Arena»

Ξεκινάμε απ’ τη Σουηδία και την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης – Χάμαρμπι, παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Είναι ντέρμπι βαθμολογικού και τοπικού χαρακτήρα, πρόκειται για ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, αφού πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στις τέσσερις εκ των οποίων πήραν το «τρίποντο». Είχαν τέσσερις διαδοχικές νίκες μέχρι να παίξουν την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας κόντρα στη Σούντσβαλ, όπου έμειναν στο 1-1. Ήταν καλύτερη απ’ τον αντίπαλο η ΑΪΚ, είχε πιο «καθαρές» ευκαιρίες, ωστόσο δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων. Στον αντίποδα, η Χάμαρμπι έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Γκέτεμποργκ (0-0 εκτός) και Νόρκεπινγκ (2-2 εντός), αποτελέσματα που πήραν τη σκυτάλη από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, είναι κοντά στην πρώτη τριάδα της κατάταξης. Στα ντέρμπι παίζει πάντα ρόλο η έδρα, η ΑΪΚ έχει κερδίσει φέτος την εμπιστοσύνη μας, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.22.

Υψηλό σκορ στην Τσεχία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ζιλχάβα – Κάρβινα στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Α’ Τσεχίας. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι του «ζευγαριού», στο πρώτο η Κάρβινα επικράτησε 2-1 και πήρε το προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η Ζιλχάβα άξιζε να χάσει, ήταν ανταγωνιστικότατη και απειλητική προς την αντίπαλη εστία, «πλήρωσε» την έλλειψη αποτελεσματικότητας και την αφέλεια στο αμυντικό κομμάτι. Η άμυνα γενικά αποτελεί ένα απ’ τα προβλήματα της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, αυτό εκμεταλλεύτηκε η πιο έμπειρη και ουσιαστική Κάρβινα. Πάντως, η Ζιλχάβα βρήκε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε, σήμερα έχει ελπίδες για την ανατροπή, θεωρούμε ότι το ματς θα έχει αρκετά υψηλό τέμπο και αρκετές φάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζιλχάβα έρχεται από εννέα διαδοχικά G/G, ενώ και η Κάρβινα έχει αρκετά υψηλά σκορ στο πρόσφατο παρελθόν. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις