Παρασκευαΐδης: Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Νίκη Βόλου

Με δήλωσή του στα ΜΜΕ ο Γιώργος Παρασκευαΐδης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, όπως και την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή του Αθλητικού Κολεγίου, με το οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ που συμμετείχε.

Η δήλωση του Γιώργου Παρασκευαΐδη:

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής αλλά και προπονητικής σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου και το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από την καρδιά μου, στη Νίκη Βόλου, που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες του Συλλόγου, χρίζοντάς με παράλληλα και ως υπεύθυνο Ακαδημιών.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα, θέλω να πιστεύω, πως με τη δουλειά μου συνέβαλα ώστε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Συλλόγου να βάλει τις βάσεις για να χτίσει ένα οικοδόμημα που θα αντέξει στον χρόνο και κάθε φορά θα μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα.

Είμαι διπλά χαρούμενος που ο κύκλος μου στη Νίκη Βόλου ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΘ με το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης.

Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από τον Βόλο όμως πάντα θα με συνοδεύουν οι ευχάριστες αναμνήσεις και οι εμπειρίες ζωής που βίωσα στη Νίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Λάκη Χαλκιά, τον Δημήτρη Γούργο και ιδιαίτερα τον άνθρωπο που μ’ εμπιστεύτηκε και ήταν δίπλα στα παιδιά των Ακαδημιών και στο Αθλητικό Κολέγιο, τον Άκη Σουγγάρη.

Είμαι σίγουρος για την Ακαδημία της Νίκης Βόλου πως θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών κι εύχομαι η πρώτη ομάδα να πάρει τη θέση που επιτάσσει το μέγεθος και η ιστορία της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις