Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο Εθνικός Βόλου

Τρεις ακόμη προσθήκες ανακοίνωσε ο Εθνικός Βόλου ενώ ο σύλλογος προανήγγειλε διοικητική αναδιάρθρωση με την είσοδο τεσσάρων ατόμων στο νέο Δ.Σ. του σωματείου. Η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνονται από την ομάδα μας οι τελευταίες προσθήκες μετά από εισήγηση του προπονητή Άρη Γιαννούτσου: Μουτσινάς Ιωάννης στόπερ 25 χρ, Πρέτζας Κωνσταντίνος 17χρ, επιθετικός χαφ, από την ομάδα του Α.Σ ΙΩΛΚΟΣ και ο Τίγκας Ιωάννης δεξί μπακ 23χρ από την ομάδα του ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ.

Mετά τις ενέργειες της διοίκησης και του τεχνικού τιμ για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδος έγινε και διοικητική με την αναδιάρθρωση του Δ.Σ η σύνθεση της οποίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες με την προσθήκη των κυρίων Κλήμη, Ιωακειμίδη, Σπαθή Δημήτριο και Νταή Χρήστο. Τους ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση που τους κάναμε και έγινε αποδεκτή.

Να ευχαριστήσουμε τέλος όλες τις διοικήσεις των ομάδων που συνεργαστήκαμε για την ενίσχυση της ομάδος μας με ποδοσφαιριστές και να γνωρίζουν ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν στο μέλλον όπως και τους χορηγούς μας που τις δύσκολες εποχές, μας πρόσφεραν ότι ζητήσαμε και τους ευχαριστούμε θερμά.

Εκ της Διοικήσεως Α.Σ.Β ΕΘΝΙΚΟΣ 1924

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις