Άρης: Συμφωνία με τον Λερίν Ντουαρτέ

Άρης – Ντουάρτε: Σε όλα φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει ο Άρης με τον Λερίν Ντουάρτε, προκειμένου να είναι η επόμενη μεταγραφή της ομάδας.

Άρης – Ντουάρτε

Ο Ολλανδός μέσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής του και να γίνουν οι ανακοινώσεις.

Ο Ντουάρτε θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τον Σάββα Παντελίδη να… τρίβει τα χέρια του, με την προσθήκη ενός πολύ έμπειρου παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του το 2009 στις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ. Μάλιστα μετά από δύο χρόνια η Χέρακλες θέλησε να τον κάνει δικό της.

Άγιαξ

Εκεί έπαιξε αρκετά, πήρε εμπειρίες και κίνησε το ενδιαφέρον του Άγιαξ. Ο Αίαντας αποφάσισε και δαπάνησε το 2013 περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ, για να τον αποκτήσει.

Με τον «Αίαντα» αγωνίστηκε, ωστόσο δεν έκανε τη διαφορά που θα τον κρατούσε στην ομάδα και από έφυγε σε αρκετές ομάδες δανεικός.

Κατά σειρά έφυγε για τη Χέρενφεϊν και την Μπρέντα, ενώ το 2016 έμεινε ελεύθερος με την Χέρακλες Αλμέλο να τον αποκτά.

Εκεί έκανε γεμάτες σεζόν, έχοντας συνολικά 143 συμμετοχές, ενώ παράλληλα σκόραρε 19 γκολ και μοίρασε 14 τελικές πάσες.

Την περσινή σεζόν, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με έξι τέρματα και δύο ασίστ

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις