Το “παλεύουν” στον Ηρακλή για το ΑΦΜ…

Στόματα ερμητικά κλειστά, λέξεις που βγαίνουν με το… σταγονόμετρο, «προπαρασκευαστικές» ενέργειες και συζητήσεις και συγκρατημένη αισιοδοξία για συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλος.

Έτσι μπορεί να αποτυπωθεί η κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι του Ηρακλή και όσον αφορά τις ενέργειες που μεταφέρουν οι ίδιοι ότι κάνουν από τις ΗΠΑ, Θανάσης Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης.

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος όπως τονίζουν και συνεργάτες τους στην Ελλάδα προσπαθούν να προχωρήσουν κάποιες ενέργειες που αφορούν το πρότζεκτ με τη θεσσαλική ομάδα, έτσι ώστε με την άφιξή τους από τις ΗΠΑ να έχει προχωρήσει-αν όχι τελειώσει- ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας. Σε αυτό το πλαίσιο εκτός του οικονομικού και των απαιτήσεων που έχει η άλλη πλευρά εντάσσεται και το νομικό, με όλες τις δικλείδες που απαιτούνται για να μην υπάρχουν προβλήματα. Αρμόδιος για αυτό το κομμάτι είναι ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Τίποτα ωστόσο από τα προαναφερθέντα δεν επιβεβαιώνεται επισήμως μιας και ως γνωστόν είχε ζητηθεί από τους κυανόλευκους η τήρηση χαμηλών τόνων. Πολύ απλά γιατί εύκολα μπορεί να χαλάσει οποιαδήποτε συμφωνία έχει γίνει μέχρι να… πέσουν οριστικά οι υπογραφές. Εξ ου και το… μάζεμα εκ μέρους Ηρακλή των βημάτων που είχαν γίνει και τα οποία είχαν «κυκλοφορήσει».

Αυτό πάντως που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η ιστορία δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ, με διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ να τονίζει ότι οριστικά αποτελέσματα θα υπάρξουν εντός των επόμενων δέκα ημερών. Περισσότερος χρόνος δεν υπάρχει…

Πηγή: MetroSport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις