Φιλική τεσσάρα στον Τύρναβο

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα (Κυριακή, 30/8, 18.00) σε εκτός έδρας αγώνα τον Τύρναβο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο Θεσσαλικών ομάδων.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορες συνθέσεις και συστήματα απέναντι στην ομάδα του Μιλτιάδη Ζιάκα, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν μπόρεσε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, διότι όπως δείχνει και το τελικό 4-0, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού έδρα του Τυρνάβου, ενώ από τις κερκίδες του γηπέδου της Λαρισινής ομάδας παρακολούθησαν το παιχνίδι και οι Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης, Ντάσιος και Γουόρντεν. Για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό φιλικό, που αγωνίστηκαν και οι εορτάζοντες, Αλέξανδρος Νικολιάς και Αλέξανδρος Ζέρης, τα γκολ πέτυχαν οι Χιτζίδης στο 8΄, Γκουγκούδης στο 68΄ και στο 84΄ και Μοράν στο 73΄.

Προηγήθηκε με τον Χιτζίδη ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος
Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις οκτώ λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης πήρε προβάδισμα στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιτζίδη. Στο 25΄ το παιχνίδι διεκόπη από το διαιτητή της συνάντησης για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αφού η θερμοκρασία στο Γήπεδο του Τυρνάβου ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Χιτζίδης έβγαλε από τα τη σέντρα, ο Νικολιάς έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω στον Παπαγιάννη. Έτσι, οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκε στην ομάδα της Λάρισας. Έξι λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κόκκορας έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Στρατηλάτη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκουγκούδης παραλίγο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κούτσικος κατάφερε να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Γιαλαμίδης έκανε το λάθος, αλλά το σουτ του παίκτη του Τυρνάβου εξουδετέρωσε ο Στρατηλάτης. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Ντιέγκο Λεόν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Τυρνάβου, ενώ μετά από οκτώ λεπτά ο Γκουγκούδης με πλασέ, έπειτα από ωραία πάσα του Σκοπελίτη, έκανε δύο τα τέρματα του Ολυμπιακού. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκουγκούδης από τα δεξιά έβγαλε μια σέντρα, ο Κούτσικος αρχικά απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Μοράν με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό σκορ (0-4) διαμόρφωσε ο Γκουγκούδης με σουτ, έπειτα από κάθετη πάσα του Ντιέγκο Λεόν.

Τύρναβος (Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λιούγκος, Παπαχρήστος, Λύταινας, Τσιρλίδης, Κόκορας

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Δασκαλάκης, Αρβανίτης, Καραμανλής, Καρράς, Παναγιώτου, Ζέρης, Τσιάρας, Νικολιάς, Χιτζίδης, Σκοπελίτης, Αλαμάνης,

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν οι: Στρατηλάτης, Νικολόπουλος, Γιαλαμίδης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Φερνάντεζ, Μοράν, Γκουγκούδης, Λεόν, Αλαμάνης (65΄ Σκοπελίτης)

Σκόρερ: Χιτζίδης, Γκουγκούδης, Μοράν

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις