Στην 3η θέση οι κορασίδες της Αργούς στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ

Μεγάλη επιτυχία για τις «μικρές» της Αργούς στο βόλεϊ. Κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ της ΕΣΠΕΚΕΛ, αφού στον μικρό τελικό του Φάιναλ Φορ στο Αλκαζάρ, επιβλήθηκαν με 3-2 της ΕΑΛ.
Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με εναλλαγές στο σκορ και με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για μία θέση στο βάθρο. Τελικά, πανηγύρισαν τα κορίτσια της Αργούς, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν.
Μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης, ο προπονητής Βαγγέλης Σταθόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Κορασίδων Β’ της Αργούς που κατέλαβε την τρίτη θέση στο Φάιναλ Φορ. Είναι ό,τι καλύτερο να κλείνει μια πολύ δύσκολη χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Το χάλκινο μετάλλιο συνδυάστηκε με την επανεμφάνιση της Ελευθερίας Πώπου. Όλες οι παίκτριες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το τάι μπρέικ και να πλημμυρίσουν το γήπεδο από ζητωκραυγές και πανηγυρισμούς. Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες μου, που ήταν υπέροχες».

Νίκη με ανατροπή για τους Παμπαίδες
Νίκη με ανατροπή για την ομάδα των Παμπαίδων της Αργούς στον αγώνα που έγινε στο κλειστό γήπεδο Άγριας με αντίπαλο την Άμιλλα Λάρισας. Το ματς ήταν συγκλονιστικό και έληξε με 3-2 σετ υπέρ της βολιώτικης ομάδας.
Η ομάδα της Αργούς μπήκε εντελώς μουδιασμένη, και χωρίς να καταφέρει να φέρει αντίσταση στην επιθετική ομάδα της Άμιλλα, έχασε εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο σετ οι αθλητές με ολική ανάκαμψη στην αγωνιστική τους διάθεση ,ανέβασαν την απόδοσή τους σε επίθεση και άμυνα και κατάφεραν να παρατείνουν τον αγώνα αφού έκαναν το 1-2. Με ίδια και ακόμα πιο έντονη αγωνιστική διάθεση οι μικροί αθλητές, στα δύο επόμενα σετ, εξουδετέρωσαν την άμυνα της φιλοξενούμενης Άμιλλας, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις, και έγραψαν το τελικό 3-2 υπέρ τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις