Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στη “Myresjöhus Arena”

Μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών είναι οι επιλογές από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Θα κρατήσουμε την αναμέτρηση στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας ανάμεσα στην Έστερ και την Μπράγκε, παράλληλα θα ασχοληθούμε και με τη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 2019. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα η Bwin που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Δεν ξεφεύγει το σκορ στη “Myresjöhus Arena”

Απόψε διεξάγεται η προτελευταία αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας Σουηδίας (Superettan) ανάμεσα στις Έστερ και Μπράγκε. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσαν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψαν με το βαθμό από την έδρα της Τρέλεμποργκ (1-1). Δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τη “Myresjöhus Arena”, σε πέντε παιχνίδια αγνοούν τη νίκη (0-3-2).

Στην αντίπερα όχθη η Μπράγκε επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γιόνσεπινγκ. Στις 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της Έστερ και στις 4/5 της Μπράγκε επιβεβαιώθηκε το No Goal, σημείο που θα κρατήσουμε σε απόδοση 1.93.

Τον πρώτο λόγο η Ουκρανία

Όντας το ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 2019, η Ουκρανία αντιμετωπίζει τον Παναμά στο “Miejski”. Προκρίθηκε ως πρώτη από τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης σημειώνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία, την προηγούμενη εβδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Νιγηρία (1-1). Τη μία και μοναδική φορά που τέθηκε αντιμέτωπη με τον Παναμά στο παρελθόν επικράτησε με 3-1 στις 11 Ιουνίου του 2005.

Από την άλλη πλευρά, η χώρα της Κεντρικής Αμερικής έκανε την υπέρβαση πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά την πρόκρισή της στη φάση των “16” της διοργάνωσης. Το πέτυχε αυτό όντας η τέταρτη καλύτερη ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση των ομίλων. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε με 2-1 της Σαουδικής Αραβίας. Με δεδομένο πως η Ουκρανία σκόραρε τουλάχιστον μία φορά στο πρώτο ημίχρονο στα 2/3 παιχνίδια της, θα επιλέξουμε το over 0,5 στα πρώτα 45′ για τη γηπεδούχο σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις