Με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα από τη Νίκη Βόλου

Το Τμήμα Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργάνωσε την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11:00 , ποδηλατοβόλτα, με σημείο εκκίνησης την Παραλία του Βόλου (Αργώ) όπου και στήθηκε περίπτερο με χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα για την ποδηλασία.

Έγινε επίδειξη όλων των τύπων των ποδηλάτων ( παιδικά, πόλης γυναικεία, πόλης αντρικά, BMX, FREE STYLE, ENDURO, DOWNHILL, XC, ALL MOUNTAIN, ROAD, TREKKING, Ηλεκτρικά εργοστασιακά, κιτ μετατροπής σε ηλεκτρικό).

Η ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε στις 11:15 με επιστροφή 13:15.

Το μεγάλο στοίχημά μας ήταν η ασφάλεια των αναβατών, πράγμα το οποίο πετύχαμε σύμφωνα με τις δηλώσεις των οργάνων της τάξης κατά 100%.

Ευχαριστούμε θερμά την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, όπου ήταν αρωγός στην προσπάθειά μας και συνέβαλε καταλυτικά κι αποφασιστικά στον τομέα της ασφάλειας.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Βόλου, για τη συμβολή της στην ασφάλεια της βόλτας μας.

Στην περιοχή του λόφου του Σωρού, έγινε ξενάγηση στην πόλη των αρχαίων Αμφανών και τον Ναό του Θεού Απόλλωνα.

Δεσμευόμαστε στους πολίτες για μια νέα εκδοχή ποδηλατοβόλτας μέσα στο καλοκαίρι, με πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”