Θέλει να μπει στον Θεσπρωτό ο Τσουγγάρης

Επίσημη κίνηση εμπλοκής στον Θεσπρωτό, νεοφώτιστη ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ από την Ηγουμενίτσα, φέρεται να έχει κάνει ο Φώτης Τσουγγάρης, που αποχωρεί από τα κοινά του Αιγινιακού, μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Ο Τσουγγάρης κατάγεται από το Σούλι Θεσπρωτίας και σύμφωνα με πληροφορίες από Ήπειρο τις προηγούμενες μέρες ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του “πλατανόφυλλου”, καταθέτοντας γραπτή πρόταση επίσημα, για είσοδο στη νέα υπό σύσταση ΠΑΕ, ουσιαστικά για να μπει μεγαλομέτοχος, ως “συμπαίκτης” στην υπάρχουσα διοίκηση.

Τα στελέχη των “κιτρινόμαυρων”, με επικεφαλής τον πρόεδρο Λεωνίδα Μάστορα, δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, για το αν είναι θετικοί ή όχι για τον γηγενή παράγοντα, που έχει εμπειρία από τη Φούτμπολ Λιγκ με την ομάδα της Πιερίας, ενώ φέρονται να εξετάζουν και άλλες “κρούσεις”, από άλλες κατευθύνσεις, για τα διοικητικά, χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες (ίσως να μην υπάρχει άλλη επίσημη κίνηση ως τώρα, μόνο σε φιλολογικό επίπεδο).

Το θέμα δείχνει ανοιχτό και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες για τον Θεσπρωτό, που οργανώνεται για την παρθενική του παρουσία στη Φούτμπολ Λιγκ (έχει φτάσει ως τη Γ’ Εθνική, αλλά σε διαφορετικό “μοντέλο”).

Πηγή: ArenaFM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις