Τελευταία Γ.Σ. στον Ολυμπιακό Β. ως ερασιτεχνικό σωματείο

dav

Η Γ.Σ. της 12ης Ιουνίου θα είναι η τελευταία στην οποία ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου θα έχει τον λόγο, σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς η ομάδα θα γίνει Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία και παύει να είναι ερασιτεχνικό σωματείο.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ» σε οκτώ μέρες (12/6), έχουν κληθεί τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 (τα ταμειακώς τακτοποιημένα) να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση. Εκεί θα καθοριστεί το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου και η τιμή της μετοχής, θα οριστεί ο τίτλος της υπό σύσταση ΠΑΕ, ενώ θα εκλεγεί πενταμελής επιτροπή, η οποία θα είναι αρμόδια για τη σύσταση της ΠΑΕ.
Θα τονίσουμε για μια ακόμη φορά, πως τα μέλη της γενικής συνέλευσης δεν αποφασίζουν σε ποιον θα δοθεί η ομάδα. Το άτομο που θα εμφανιστεί και θα έχει τις καλύτερες οικονομικές υποχρεώσεις και τα εχέγγυα, αυτό δηλαδή που θα βάλει τα περισσότερα χρήματα στο μετοχικό κεφάλαιο, θα αναλάβει και τη λειτουργία της ομάδας.
Η πενταμελής επιτροπή θα ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα, προκειμένου να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο, μέσα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Παράλληλα, θα φροντίσει να γίνουν και όλες οι κινήσεις, που έχουν να κάνουν με την σύσταση της ΠΑΕ.
Δεν είναι απαραίτητο στη γενική συνέλευση να παρουσιαστεί ο ενδιαφερόμενος ή οι ενδιαφερόμενοι για να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ωστόσο, θα φανεί στην πορεία ποιος θα είναι αυτός που θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο και θα γίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις