ΝΠΣ Βόλος: Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ

Ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και εξωτερικό αναζητά η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Επίσημα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας, ωστόσο, όπως έχουμε τονίσει, το πιο πιθανό είναι η «πρώτη» να γίνει την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Μέχρι τότε θα έχουν προχωρήσει τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να είναι σε συνεχή επαφή με τον προπονητή Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός θα πλαισιωθεί από δύο ακόμη συμπατριώτες του στο τεχνικό τιμ, ενώ κανονικά παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Άκης Πέτρου.
Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι σίγουρο, πόσοι ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις της διοίκησης και από την έκθεση που έχει κάνει ο Χουάν Φεράντο για κάθε παίκτη ξεχωριστά.
Οι Πίτου Γκαρσία, Φώτης Καραγκιολίδης, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Βαγγέλης Πίτκας, Μιχάλης Φράγκος, Κάρλες Κότο και Λούκας Γκαρσία μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΝΠΣ Βόλος κινείται για την απόκτηση ξένου τερματοφύλακα, ως βασικού, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα των Σεραφείμ Γιανίκογλου από την ΑΕΚ και Νίκου Μελισσά του ΠΑΟΚ.
Δημοσιεύματα έφερναν τον ΝΠΣ Βόλος να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Απόλλωνα Λάρισας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λουκάο, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ωστόσο, από κύκλους της ΠΑΕ αυτό διαψεύδεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις