”Λευκή” ισοπαλία για τον Ρήγα Φεραίο στη Φαρκαδόνα

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα έληξε το εκτός έδρας φιλικό που έδωσε ο Ρήγας Φεραίος στην έδρα της ΑΕ Φαρκαδόνας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο Φαρκαδόνας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο Θεσσαλικών ομάδων.

Ο Λάκης Μπακάλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορες συνθέσεις, σχήματα και τακτικές απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης, η ομάδα των Τρικάλων είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται και στον ίδιο όμιλο με την ομάδα του Βελεστίνου.

Στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων της Θεσσαλίας, ο Ρήγας Φεραίος ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες με το μέρος του, ενώ η Φαρκαδόνα δεν απείλησε ιδιαίτερα την άμυνα του, η οποία δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Πολύ δημιουργικός ο Ρήγας στο πρώτο μέρος
Η Φαρκαδόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Έξι λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μίλκοβιτς δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Ρήγα για να απειλήσει τη γηπεδούχο ομάδα. Ο Τσίπης έπιασε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά ο Ντάσκας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 33΄ ο Γουτούλης πέρασε εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Τσίπη, ο οποίος βγήκε τετ – α – τετ με τον τερματοφύλακα της Τρικαλινής ομάδας, αλλά στην προσπάθεια του να τον περάσει, ο Ντάσκας κατάφερε να τον αφοπλίσει. Με τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, ο Ζενούνι έδωσε πολύ όμορφα τη μπάλα στον Γουτούλη και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία των Τρικάλων, αλλά ο Ντάσκας του είπε «όχι». Έτσι, οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια χωρίς να έχει κάποια το προβάδισμα στο σκορ.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο
Μετά τις συνεχόμενες και πολλές αλλαγές από τους τεχνικούς του Ρήγα και της Φαρκαδόνας, ήταν λογικό να πέσει ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, ενώ οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες ήταν ελάχιστες. Στο 63΄ ο Μίλκοβιτς που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Τρικαλινής ομάδας, προσπάθησε να απειλήσει εκ νέου τους «κυανόλευκους» του Βελεστίνου, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Τσουμπέκος. Δέκα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, ο Χατζής έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Μιαρίτη Ν. απέναντι από τον Ντάσκα, αλλά ο μεσοεπιθετικός του Ρήγα έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Φαρκαδόνας, χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς (30΄ Τσουμπέκος, 70΄ Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Σπαθής, Μιαρίτης Δ. (85΄ Μπόλκας), Αλεξίου (65΄ Αποστολίδης), Χατζής, Ζενούνι (75΄ Θεοδώρου), Γουτούλης (57΄ Μουσαμπελίου), Τσίπης (57΄ Μιαρίτης Ν.), Γεωργατζής (57΄ Γάρος)

ΑΕ Φαρκαδόνας (Τάκης Ρούσσας): Ντάσκας, Νάκου, Γκατζιάς, Κουμπούρας (46΄ Τσούκας), Πολυζόπουλος (65΄ Μπασιάκας), Φορτούνης, Νικούλης (46΄ Ζαφειρίου), Διβανές (65΄ Παπαευθυμίου), Κουλτσιάκης (70΄ Νάκος), Μίλκοβιτς (70΄ Παπανδρέου), Ιακωβάκης (65΄ Βερβέρας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις