Ψηλά στη λίστα του ΝΠΣ Βόλος ο Ντουμπαρμπιέρ

Το θέμα του αριστερού μπακ θέλει να κλείσει ο ΝΠΣ Βόλος μέχρι το τέλος της εβδομάδας και φαίνεται πως δύο είναι οι περιπτώσεις που έχουν προκριθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η μία είναι ο Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, ο 33χρονος Αργεντινός με γαλλικό διαβατήριο φαίνεται να έχει το προβάδισμα.
Ο Ντουμπαρμπιέρ τη φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα ματς πρωταθλήματος. Έπαιξε μόλις σε ένα ματς Κυπέλλου, αφού υπήρχαν μπροστά του δύο άλλοι παίκτες. Ωστόσο, το βιογραφικό του δεν περνάει απαρατήρητο.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χιμνάσια και στη συνέχεια πήγε στην Ολίμπο. Έπαιξε στη Ρουμανία με την Κλουζ για μία διετία και μετά πήγε στη Γαλλία. Υπέγραψε στη Λοριάν και από εκεί παραχωρήθηκε δύο φορές ελεύθερος σε Τενερίφη και Κόρδοβα. Αλμερία και Εστουντιάντες ήταν οι επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του μέχρι να πάει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Ο ΝΠΣ Βόλος εντός της εβδομάδας θέλει να έχει κλείσει τουλάχιστον μία προσθήκη και αυτή τη στιγμή το βάρος έχει πέσει στον αριστερό μπακ. Γενικότερα η πολιτική της ομάδας είναι να κινηθεί κυρίως για παίκτες που αγωνίζονταν εκτός συνόρων.
Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις