ΑΕΛ: Διαφωνία Κούγια-Πέτριτς για Μάρκοβιτς…

Ένας από τους ποδοσφαιριστής που απασχόλησε την ΑΕΛ για την ενίσχυση του ρόστερ είναι ο Φίλιπ Μάρκοβιτς.

Ωστόσο, η περίπτωση του Σέρβου ποδοσφαιριστή δεν προχώρησε κυρίως για τα οικονομικά δεδομένα, μιας και η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν πολύ μεγάλη.

Βέβαια, ακόμα και αν γεφυρωνόταν το χάσμα και ο Μάρκοβιτς δεχόταν να έρθει στη Λάρισα με λιγότερα χρήματα απ’ αυτά που επιθυμεί, ο Αλέξης Κούγιας να άναβε το… κόκκινο φως λόγω αγωνιστικής απραξίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης ανήκε στη Λανς (ομάδα Β’ Γαλλίας), είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον κόουτς Φιλίπ Μοντανιέ και αποχώρησε… πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γκόρνταν Πέτριτς εξέφρασε αντίθετη άποψη και ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να σκεφτεί ξανά την περίπτωση του Μάρκοβιτς.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει ξανά την φόρμα του, να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να δείξει την ποιότητά του.

Ωστόσο, ο Κούγιας δεν κάνει πίσω και δεν θέλει να βιαστεί, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Αυτή είναι η πρώτη διαφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων εντός των ημερών.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις