Αντετοκούνμπο: Τον «ονειρεύονται» οι Λέικερς

Οι Λέικερς «καλοβλέπουν» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και κάνουν όνειρα για την απόκτησή του. Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bleacher Report. Ο Ελληνας παίκτης των Μπακς αποτελεί σημείο αναφοράς πλέον στο ΝΒΑ και όλες οι μεγάλες ομάδες θα έδιναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Στο πλαίσιο αυτό το αμερικανικό σάιτ έφτιαξε και ένα σενάριο με τους Λέικερς αν και έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια φέτος για ενδιαφέρον των «Λιμνάνθρωπων» για τον Giannis. Απλώς αυτό ήταν το τελευταίο που κυκλοφόρησε.

Τo θέμα είναι όμως, ότι δύσκολα οι Λέικερς θα μπορέσουν να φέρουν τον διακαή τους πόθο στο Λος Αντζελες. Κι αυτό γιατί το «μαχαίρι και το καρπούζι» έχουν στο όλο θέμα οι Μπακς. Από τη μια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια με τα «Ελάφια», ενώ από την άλλη, το Μιλγουόκι φέρεται έτοιμο να κάνει πρόταση για μυθικό supermax συμβόλαιο (250 εκατ. δολάρια για 5 χρόνια) στον Ελληνα παίκτη.

Η ιστοσελίδα ανέφερε όμως, ότι όλα θα κριθούν από τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς και ο παίκτης γύρω από τον οποίο κινούνται όλα. Από την άλλη, όμως, το ενδεχόμενο να αποδυναμωθεί η ομάδα είναι ορατό, καθώς οι Κρις Μίντλετον, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Μπρουκ Λόπεζ, Νίκολα Μίροτιτς θα είναι free agent το προσεχές καλοκαίρι. Αν φύγουν κάποιοι απ’ αυτούς και δεν αντικατασταθούν με ισάξιους παίκτες οι Μπακς θα αποδυναμωθούν και τότε δεν αποκλείεται ο ίδιος ο «Greek Freak» να ζητήσει να φύγει.

Πέρα απ’ αυτό, το Bleacher Report ανέφερε ότι ρόλο στο όλο θέμα ίσως παίξει και το γεγονός ότι στον πάγκο των Λέικερς θα βρίσκεται πλέον και ο Τζέισον Κιντ, ο οποίος είναι ο «μέντορας» του Αντετοκούνμπο και τον βοήθησε όταν ήταν κόουτς στους Μπακς να κάνει το μεγάλο «μπαμ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις