Εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα φέτος θα δημιουργηθούν και νέα τμήματα γι’ αγόρια και κορίτσια από 6-16 ετών. Η περσινή χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν παράγοντες της Διοικούσας Επιτροπής, στέφθηκε με επιτυχία, αφού η μεν ομάδα κορασίδων κατέκτησε με πολύ νεαρές αθλήτριες στη σύνθεσή της τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα μίνι τερμάτισε αήττητη στο τουρνουά της ΕΣΚΑΘ…

 …Οι εγγραφές, όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιούνται καθημερινά από 6-8 μ.μ. στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στη θύρα 6 του Εθνικού Σταδίου Βόλου, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα σε καθημερινή βάση από 4-6μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ.

Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ ήδη προωθούνται τόσο στη γυναικεία, όσο και στην αντρική ομάδα μπάσκετ παίκτριες και παίκτες από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου. Η έναρξη όλων τμημάτων των ακαδημιών μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δυτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις