Κατέληξαν στο όνομα της ΠΑΕ στον Ολυμπιακό Β.

Η νέα Φούτμπολ Λιγκ θα είναι μια κατηγορία με διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Μιλάμε επί της ουσίας για ένα νέο πρωτάθλημα με 14 ομάδες, εκ των οποίων οι 12 από αυτές προέρχονται από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και καλούνται να γίνουν ΠΑΕ, ενώ μόνο δύο, Τρίκαλα και Ηρακλής (αν κατέβει) είναι ήδη επαγγελματικές ομάδες.
Ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει και αυτός στη διαδικασία της σύστασης ΠΑΕ, με τη γενική συνέλευση της 12ης Ιουνίου να προχωρά τα θέματα, τα οποία προβλέπονται, βάσει της νομοθεσίας. Όσον αφορά το όνομα που θα έχει η ομάδα, ως επαγγελματική πλέον, θα αποφασίσουν τα μέλη της γενικής συνέλευσης (είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν). Ωστόσο, δεν βλέπουμε να αλλάζει κάτι, ως προς το όνομα και το πιθανότερο είναι η ομάδα να λέγεται ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937.
Όσον αφορά τον καθορισμό του μετοχικού κεφαλαίου, παραμένει άγνωστο ποιο θα είναι αυτό, ωστόσο, το μίνιμουμ που θα πρέπει να οριστεί είναι 30.000 για κάθε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.
Η συνέλευση θα ορίσει πενταμελή επιτροπή, η οποία θα προχωρήσει τις διαδικασίες της σύστασης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας. Οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένουν τις εξελίξεις και κυρίως θέλουν να δουν ποιοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις