ΑΕΚ: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Παουλίνιο

Η ΑΕΚ προχωρά στην μεταγραφή του Παουλίνιο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα (μέχρι το βράδυ) μαζί με τον εκπρόσωπο του για τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή του. Ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και μετά θα ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Παουλίνιο έχει προκύψει εδώ και δύο ημέρες και στην Ενωση αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί του. Μάλιστα, ο παίκτης είναι μια περίπτωση που είχε η Ενωση στην λίστα της πολύ πριν ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μιγκέλ Καρντόσο. Και εν συνεχεία ο Πορτογάλος προπονητής ενέκρινε την περίπτωση του και προχώρησε το κλαμπ.

Ο 28χρονος Πορτογάλος αμυντικός που αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσάβες, μέτρησε συνολικά φέτος 26 συμμετοχές (1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, πρόκειται για επιθετικό μπακ ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Ουνιάο Μαδέιρα, Μπράγκα. Μάλιστα ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον Παουλίνιο, αφού τον γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στις Ακαδημίες της Πόρτο.

Έτσι με τον Παουλίνιο η ΑΕΚ προχωρά στην 4η μεταγραφή της μετά τους Ντέλετιτς, Αθανασιάδη και Σαμπανάτζοβιτς και έτσι κλείνει το κενό μετά την αποχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις