Ανακοινώνει τις τελευταίες προσθήκες ο Ολυμπιακός Βόλου

Με απογευματινή προπόνηση στο ΕΑΚ του Βόλου συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (31/8) η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι Ηλίας Τσιλιγκίρης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν…

(και οι δύο δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον Τύρναβο), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο νεοαποκτηθείς Έρικ Γουόρντεν. Ο Γκανέζος επιθετικός θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος, όσον αφορά την προετοιμασία. Ατομικά γυμνάζεται και ο Στέφανος Πολύζος (φωτό), ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, δίχως ωστόσο να έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τη διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ.
Σήμερα τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Γκιγιέρμο Πέρεθ, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους»
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, μέσα στην ημέρα αναμένεται δύο-τρεις παίκτες να φύγουν από την ομάδα και να συνεχίσουν σε άλλους συλλόγους την καριέρα τους.
Την προσεχή Τετάρτη (2/9) οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18.00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις