Λιγότερα έσοδα για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2;

Για τα μέσα Σεπτεμβρίου διαφαίνεται ότι θα οριστικοποιηθεί η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Σε πρώτη φάση, αυτό που προέχει, είναι να διεξαχθεί το πρώτο Δ.Σ. της διοργανώτριας οπότε και θα παρθούν οι πρώτες αποφάσεις.

Σε αυτό το Δ.Σ. αναμένεται να υπάρξουν νεότερα σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Είναι σαφές ότι θα υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ, όταν σε άλλη περίπτωση οι αγωνιστικές θα είναι λίγες λόγω της συμμετοχής των 12 ομάδων.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή, περισσότερο ως εικασίες, λέγεται ότι τα έσοδα στο νέο πρωτάθλημα ενδέχεται να μην είναι στο μέγεθος που έχει γίνει γνωστό (800.000 ευρώ) αλλά αρκετά λιγότερα (300.000 ευρώ;)! Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για μια εξέλιξη απρόσμενα δυσάρεστη για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή διαφαίνεται οι ΠΑΕ να κάνουν “κράτει” στο σχεδιασμό που είναι να χαράξουν, περιμένοντας να γνωρίσουν τι χρήματα, οριστικά, θα εξασφαλίσουν.

Ήδη πάντως, οι τρεις ομάδες που “κατεβαίνουν” στη Σούπερ Λιγκ 2 από τη Σούπερ Λιγκ έχουν εξασφαλισμένα έσοδα και δη αρκετά περισσότερα από αυτά που θα λάβουν οι άλλες εννέα ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, για τις οποίες μένει να γνωστοποιηθεί γενικότερα εάν θα λάβουν αυτά τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί και “ήξεραν” μέχρι και λίγο καιρό πριν…

πηγή: athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις