«Η καραμέλα του Κούγια έχει τελειώσει»

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου προχώρησαν αργά το βράδυ της Κυριακής στελέχη της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Νικάκης και ο γενικός αρχηγός Ποτής Τσιριμπής οι οποίοι κατέθεσαν σοβαρές καταγγελίες για πρόσωπο που εμφανίζεται παράνομα ως εκπρόσωπος της Παναχαϊκής και έχει εισπράξει χρήματα από γονέα παιδιού για την ομάδα νέων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στη ρήξη με τους Πετεινούς.

Τον λόγο πήρε ο Ποτής Τσιριμπής που μεταξύ άλλων, είπε: «Θέλω να σας πω ότι η νέα διοίκηση θα βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και για όλο αυτό το πανηγύρι που γινόταν δεν έφταιγε μόνο ο κ. Κούγιας αλλά και αυτοί που ήταν δίπλα του. Σας καταγγέλλω ότι έφτασε στα χέρια μου έγγραφο που εμφανίζεται ο κ. Σ. Μ. ως διευθυντής των ακαδημιών της Παναχαϊκής και εισέπραξε χρήματα από γονέα ποδόσφαιριστή ώστε να τον γράψει στην Κ 20 της ομάδας μας. Μόλις τελειώσουμε από εδώ θα κατατεθούμε μήνυση και αγωγή για απάτη ώστε να συλληφθεί ο συγκεκριμένος κύριος. Δεν μπορεί κάποιοι στο όνομα της Παναχαϊκής να εκτελούνται αθώες ψυχές και να κάνουν εμπόριο κρέατος. Νομίζω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να μην κατέβει η Κ20 της Παναχαϊκής ώστε να κάνει κακό στην πρώτη ομάδα. Από αύριο η ομάδα δεν έχει να κάνει προπόνηση και αυτό είναι ντροπή, προς τιμήν της η ερασιτεχνική Παναχαϊκή μας έδωσε το γήπεδο της αλλά είναι μια προσωρινή λύση. Ο κ. Τσαρτόλιας δεν έχει πληρώσει τίποτα για την Εγλυκάδα».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Νικάκης ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε: Από τις μέρες που είμαι εδώ εχω αντιληφθεί ότι ο κόσμος θέλει να υπάρξει αλλαγή και για αυτό το λόγο δουλεύουμε. Οδηγός μας είναι η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα και θέλουμε να λέμε αλήθειες. Έχουμε μπροστά μας πολλά πρότζεκτ που θέλουμε να φτιάξουμε και να υπάρχει ανταποδοτικότητα στους οπαδούς που θα μας στηρίξουν.

«Σκεπτόμαστε ακόμα και να μην κατεβάζουμε την ομάδα αν είναι να υποκύψουμε σε εκβιασμούς» συμπλήρωσε ο Ποτής Τσοριμπής και πρόσθεσε: «Η καραμέλα του Κούγια έχει τελειώσει για όλους αυτούς που λυμαίνονται στην ομάδα, εμείς θα παίξουμε καθαρά και έντιμα και πάνω από όλα βάζουμε την αξιοπρέπεια μας που δεν θα την χάσουμε ποτέ».

* Η Π.Γ. έχει στην διαθεση της το έγγραφο που εμφανίζει τον Σ.Μ. ως διευθυντή της Παναχαικης.

gnomip.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις